Nederlands
Taxis Thudiniens
Mobiliteit tegen lagere kosten
StartpaginasitemapLegg til i favoritterafdrukkenStuur naar een vriend
Taxikosten
Information Services

Management: 1,80
Prijs per km: 1,60
Lang te wachten: € 25

Voorbeeld pakket:

Charleroi Airport - Brussel 70 euro
Charleroi Airport - Charleroi 15 euro
Charleroi Airport - Leuven 90 euro

Limousine Tarieven: op aanvraag

Betaling geaccepteerd

Wij accepteren Cash, Visa, American Express, MasterCard.

Vign_visamastercardamex
Regeling

Een bestuurder kan ondersteunen een klant overal, zolang het blijft op de stad waarvan het afhankelijk is. Elders, dwz buiten de stad vereist dat er een opdracht van de klant. Het kan dan u waar u wilt, ook in het buitenland.

De bestuurder kan niet weigeren u een ontvangstbewijs voor het bedrag van het runnen van gedaan. Voel je vrij om te vragen. Het moet het volgende bevatten: Aantal taxi, in plaats van steun en bewaring van de opdrachtgever, de datum van de race, laden toegepaste BTW, eventuele toeslagen. Echter, dit is geen factuur. Als u een factuur, meld dit dan aan de chauffeur en onze boekhouding zal sturen.

Een bestuurder mag weigeren te verlagen of te verhogen de vloeren van de pakketten, het laden van percelen met een totaal gewicht van meer dan 100 kg, of zwaarder dan 30 kg, of die kunnen beschadigen of vuil het voertuig. Het kan weigeren om een dier (met uitzondering van honden) of een klant staat van dronkenschap voor de hand liggende vervoer. Hij heeft alleen geen verplichting om voor een klant te wachten dan een uur op een stilstand, tenzij anders overeengekomen.

Tot slot, het kan alleen worden ingesteld op voorhand een race tussen 22 uur en 6 uur, of voor belangrijke trajecten. In dit geval kan een aanbetaling te verlangen tot een bedrag ongeveer gelijk aan de geschatte prijs
van de race, een aanpassing die zich bij de finish.
Een website maken met WebSelf
Taxis Thudiniens © 2011Nl