Nederlands
Taxis Thudiniens
Mobiliteit tegen lagere kosten
StartpaginasitemapLegg til i favoritterafdrukkenStuur naar een vriend
Hotel le Manoir de la Dréve
Vign_le_manoir
Goedkope stijl, de Le Manoir De La Dreve heeft alle comfort van dit type van vestiging: Restaurant, Bar, Rookvrije kamers, Gratis parkeergelegenheid. Gelegen noord-oosten en 16 minuten loopafstand van het centrum, is dit hotel verankerd 30 Drève De geallieerden zullen de pied-à-terre om te profiteren van de rijkdom van Thuin, of u nu een verblijf van een paar dagen of een langere periode. Ontspan in de massage aangeboden door het hotel. High-speed internet is beschikbaar in dit hotel. In de omgeving van het hotel biedt een bijzondere service: tuin. Andere nuttige informatie: Dit hotel heeft een veel.

Plus d'infos
Le relais de la haute Sambre
Vign_hotel
Charmant hotel van 15 kamers, rustig gelegen in een idyllische omgeving nog 15 minuten van Brussels South Charleroi Airport en 3 minuten van de snelweg (naar Charleroi, Parijs of Brussel).

Prive parkeerplaats, grote kamers van 23 m², telefoon, minibar, TV, badkamer, baai opening naar buiten, ontbijt mogelijk in Terrace, Wifi in het hele hotel, persoonlijk onthaal, bar. Kleine vergaderruimte beschikbaar voor klanten.

De Ravel, Netwerk rijstroken voetgangers, fietsers, ruiters (en vaker genoemd Greenways buiten België) is een 2 minuten rijden van het hotel.

De site herbergt ook een mooi museum honing, open in het weekend in het seizoen en op afspraak. Dit museum wordt beheerd door de Association Royale Sylvain Thibaut.

Merk op dat een rit ligt in onze fabriek en verbetert het uitzicht.

http://www.rhs.be/
Om een ​​partner site, vul dan het formulier in dat volgt.
Nom :
Prénom :
Email :
Message :
Kopieer de tekst in de afbeelding :

Een website maken met WebSelf
Taxis Thudiniens © 2011Nl